Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Maloljetnica upoznala 44-godišnjeg dečka na internetu i s njim počela vezu

avalon-garvey-2

Sedamnaestogodišnjakinja iz Bradforda na internetu je upoznala 44-godišnjeg razvedenog muškarca i oca troje djece, s kojim je sad u vezi.

Avalon Garvey pridružila se forumima na internetu jer joj je nakon prekida veze nedostajalo društvo, a tamo upoznala Douga Trasera, IT stručnjaka iz San Francisca koji je također tražio nova online prijateljstva. Ali par je već nakon nekoliko razgovara shvatio koliko su slični i dogodila se ljubav. Nakon nekoliko mjeseci odlučili su se vidjeti, a kako je udaljenost bila velika, Doug je avionom stigao na aksastan, prenosi Unilad.

Kako su ljubav potvrdili susretom uživo, dogodio se i seks tada 17-godišnje Avalon i 44-godišnjeg Douga.

”Znala sam da ga volim čim sam ga ugledala. Iako je stariji od mog oca, sa 16 godina možeš se legalno seksati tako da nismo prekršili nikakav zakon”, kaže zaljubljena djevojka, a dvije godine kasnije, njihova ljubav i dalje cvjeta.

Doug je dobio odobrenje njezine majke, a Avalon je upoznala Dougova tri sina od kojih su dvojica stariji od nje.

”Ljudi često bulje u nas, ali ne pogađa nas to. Kad ih primijetimo još se počnemo ljubiti njima u inat. Ako smo mi sretni, zašto bi bilo važno što drugi misle?” kaže neobičan par i dodaje kako ih predrasude nimalo ne zanimaju.