Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mladoženja i kum se potukli na svadbi zbog pjesme

pesnica123

Bizaran događaj desio se protekle nedjelje u Sanskom Mostu kada su se na svadbi potukli mladoženja i kum, pri čemu je morala intervenisati i policija.

Prema riječima očevidaca ovog događaja, cijeli tok svadbe je od početka bio nabijen negativnom energijom, a sve je kulminiralo u kasnim noćnim satima, pišu Nezavisne novine.

Navodno, povod za tuču mladoženje i kuma bila je pjesma “Šeki”, koju pjeva Lepa Brena. Prema toj priči, kum je platio orkestru koji je zabavljao svatove 1.000 KM kako bi u narednih sat vremena svirali samo tu pjesmu.

Nakon nekoliko izvedbi, mladoženji je prekipjelo te je od muzičara tražio da promijene repertoar, čemu se kum usprotivio.

“Nastala je svađa, a potom i fizičko naguravanje, pa su se njih dvojica uhvatili u koštac. Letjelo je sve sa stola, a u gužvu su se uključili i ostali svatovi”, priča jedan od učesnika svadbe.

Na lice mjesta ubrzo je stigla policijska patrola, nakon čega se situacija smirila. Kum i mladoženja su dali izjave o incidentu, a svatovi su se potom počeli razilaziti.

Prema riječima očevidaca, učesnici u tuči su prošli bez težih ozljeda.