Taj ludi svijet

njemačka

Nakon 50 kilometara sjetio se da je trudnu suprugu zaboravio na odmorištu

27/05/2021

Vozač automobila, njegova trudna žena i njihovo 11-mjesečno dijete zaustavili su se na odmorištu neposredno prije izlaska iz Pommersfeldena

Mlada porodica koja se vozila autocestom od Gornje Bavarske do Sjeverne Rajne-Vestfalije tokom noći sa subote na nedjelju neće uskoro zaboraviti tu vožnju.

Vozač automobila, njegova trudna žena i njihovo 11-mjesečno dijete zaustavili su se na odmorištu neposredno prije izlaska iz Pommersfeldena. Ali, nažalost putovanje se nastavilo bez trudne 28-godišnjakinje.

Trudnica je htjela pričekati muža u autu sa svojim djetetom dok je on otišao do toaleta, ali onda je i ona spontano odlučila otići do toaleta, piše magazin Fenix.

Čini se da muškarac to nije primijetio nakon povratka u automobil i započeo je vožnju bez svoje trudne drage. Vjerovatno je mislila da je u „pogrešnom filmu“ kad je došla na parkiralište , a automobil i porodica nije mogla pronaći. Bez jakne i bez mobitela, obratila se ljudima u blizini, koji su pozvali policiju.

Vozač je tek nakon 50 kilometara shvatio da je njegova supruga još uvijek na odmorištu, prije nego što se odmah okrenuo i krenuo prema njoj. Policija je trudnicu odvezla prema muškarcu u policijskom automobilu.

Srećom, nakon nekog vremena porodica se uz pomoć policije pronašla negdje na autocesti A3.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.