Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

samo prekršajne

Objavljen najbrutalniji dio tučnjave koja je zgrozila Hrvatsku

New Project (5)

Na snimci se vidi kako tučnjavu udarcem započinje osoba u bijeloj jakni (jedan od MMA-ovaca), a druga osoba pada na pod (ozlijeđeni HGSS-ovac)

Večars je objavljena još jedna snimka koja pokazuje kako je počeo napad na skijalištu na Platak (sjeverno od Rijeke) u kojem su istrenirani MMA borci napali HGSS-ovce i još nekoliko osoba. Na snimci se vidi i brutalan udarac nakon kojeg je pripadnik HGSS-a izgubio svijest.

Policija je zaključila da se radilo o gotovo ravnopravnom okršaju, pa je, osim trojice boraca, prekršajno prijavila i HGSS-ovca te još jednu osobu ozlijeđenu u tučnjavi.

Na snimci se vidi kako tučnjavu udarcem započinje osoba u bijeloj jakni (jedan od MMA-ovaca), a druga osoba pada na pod (ozlijeđeni HGSS-ovac). Tada kreću naguravanje i tučnjava druge dvije osobe.

Osoba u zelenim hlačama, pripadnik HGSS-a koji se vidi i na početku sukoba, dobiva, udarac nogom i pada na pod. A zatim slijedi najbrutalniji dio snimke, kada taj isti član HGSS-a, dok mirno sjedi, s leđa dobiva još jedan brutalan udarac nogom u glavu, nakon čega pada. Ljudi mu kreću pružati pomoć, a zatim kreću prema napadaču koji se povlači.

Pogledajte snimak koji je objavio RTL Danas.