Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rodrigo Alves

Pokušavao se snaći kao muškarac, ali nije išlo: Oduvijek sam znao da sam žena

ken barbie (1)

Trebam još dvije ili tri operacije kako bi završio svoju transformaciju

Brazilac Rodrigo Alves (37) proslavio se kao “ljudski Ken”. Jednom je prilikom priznao kako je bio odlično plaćen samo da bude u toj ulozi. Zbog toga je prošao brojne operacije. No, nije bio sretan. Želja mu je bila postati žena, što mu se ostvarilo. S operacijama je išao do te mjere da je postao Barbie. Nedavno je promijenio ime u Jessica.

Ponosan je na to kako sada izgleda pa nerijetko na društvenim mrežama objavljuje fotografije i pokazuje obline. Obično odijeva pripijene haljine s dubokim dekolteom. Sada je iznenadio fotografijom u kupaćem kostimu. Odjenuo je jednodijelni badić koji mu je istaknuo grudi i pozirao uz bazen.

– Vruće mi je na ovih 40 stepeni – napisao je kratko u opis fotografije.

Trenutno se nalazi u Španiji gdje iskorištava tople ljetne dane.

Njegovi pratitelji u komentarima su mu pohvalili izgled, a našli su se i oni koji ga standardno brane od zlih jezika.

– Izgledaš kao diva. Prestanite ga zlostavljati i povrjeđivati. Najslabiji ljudi su najjači ljudi. Je li vam ikada učinio nešto nažao u životu? Nemoj dopustiti da ‘potoneš’ zbog takvih komentara – pisali su mu pratitelji i pružili podršku.

Alves se ni na jedan od komentara nije oglasio. Uživa u onom što jest. No, ostala mu je još jedna neostvarena želja. Htio bi imati dijete i ostvariti se kao majka.

– Razvio sam se kao osoba i ljudsko biće. Rodio sam se kao transrodna žena. Oduvijek sam znao da sam žena, igrao sam se s lutkama i bio u kontaktu sa svojom ženskim stranom. Potrebno je voljeti sebe. Sada bih volio imati dijete i biti s nekim ko me prihvaća onim što jesam – ispričao je za Daily Mail.

Pokušavao je snaći se u muškom tijelu, biti muškarac, ali to ga je činilo jako nesretnim i depresivnim. Brazilac je imao više od 70 plastičnih operacija, ali ne krije sreću što mu se napokon ostvario san i postao je žena.

– Trebam još dvije ili tri operacije kako bi završio svoju transformaciju. Kasnije, kunem se, prestajem s plastičnim operacijama – odlučan je Alves.