teksas

Policajci spasili onesviještenog muškarca iz automobila u požaru

pozar automobil – ss

Na travnjaku nekoliko metara od automobila u plamenu je ležao onesviješteni muškarac. Nakon izostanka reakcije, policajci su ga odvukli na sigurnu udaljenost, a uvjerivši se da je živ, vratili su se bliže automobilu

Dvojica policajaca u Teksasu stekli su internetsku slavu nakon što je policija u gradu Garland, u toj saveznoj državi, objavila snimku s tjelesne kamere koja je snimila njihov herojski poduhvat.

Policajci Matthew Fuhs i Chris Hataway na dojavu su stigli na mjesto automobilske nesreće. U daljini su primijetili plamteći automobil pa su uz oprez požurili provjeriti ima li unesrećenih osoba.

Na travnjaku nekoliko metara od automobila u plamenu je ležao onesviješteni muškarac. Nakon izostanka reakcije, policajci su ga odvukli na sigurnu udaljenost, a uvjerivši se da je živ, vratili su se bliže automobilu.

Pretražili su neposrednu okolinu, a zatim požurili prema samoj vatrenoj buktinji.

Tad su shvatili da je u automobilu još jedna muška osoba.

Kako nisu mogli otvoriti vrata automobila, a muškarac nije reagirao na njihove pokušaje buđenja, zaključili su da ga moraju izvući kroz prozor.

Zajedničkim snagama uspjeli su ga izbaviti iz automobila, nekoliko minuta prije nego što je u potpunosti eksplodirao.

Hitna služba prevezla je unesrećene osobe na liječenje u bolnicu, a pregledali su i policajce koji su im spasili živote. Iako su bili rastreseni i nagutali su se dima, Fuhs i Hataway odmah su se vratili na posao.

Video spašavanja možete pogledati na ovom LINKU.