Taj ludi svijet

"Je*eš ovo"

Postao hit na internetu zbog načina na koji je dao otkaz

14/12/2019

Na kraju je dodao da će mu ipak nedostajati njegovi saradnici i sve drage mušterije

Bivši zaposlenik Starbucksa postao je prava viralna zvijezda nakon što se internetom proširila snimka njegovog neobičnog otkaza. Naime, Anesti Danelis odlučio se ovaj, za neke, teški trenutak ovjekovječiti pjesmom pred svim mušterijama u kafiću.

“Zdravo svima, mogu li na kratko dobiti vašu pažnju? Ovdje radim nekoliko godina i bilo je tako lijepo raditi ovdje. Imam pjesmu za svog menadžera, ali nadam se da ćete i vi uživati”, napravio je kratki uvod prije pjesme.

“Dragi menadžeru, već dugo radim ovdje, imam nešto što bih vam htio reći pa sam mislio da bih to mogao ispričati kroz pjesmu. Jebeš ovo, odustajem, jebeš ovo mjesto, odustajem. Ne želim raditi za nekoga ko svoje zaposlenike tretira kao govna. Našao sam bolji posao. Danas mi je bio posljednji dan, znam da imam još 10 smjena za odraditi otkaz, ali jebeš ovo, neću se pojaviti ionako. Tako je dobar osjećaj reći, jebeš ovo, dajem otkaz”, otpjevao je radnik.

Na kraju je dodao da će mu ipak nedostajati njegovi saradnici i sve drage mušterije.

Ovaj nesvakidašnji način davanja otkaza na YouTubeu je skupio skoro pola miliona pregleda i nekoliko stotina komentara podrške nezadovoljnom radniku.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.