Taj ludi svijet

Snimak preslatke bake koja pleše na cesti oduševila internet

12/03/2016

Ezda Beevers prije nekoliko je dana objavila snimak s ulice u Brightonu, na kojoj dosta veliki broj ljudi pleše okupljen oko jednog uličnog svirača i jednog zabavljača.

Ali, osoba koja je svima najviše zaokupila pažnju preslatka je bakica u rozom kaputu, koja je pokazala da nikad niste prestari da se malo zabavite.

Bakica je toliko uživljeno plesala na hit Beatlesa Twist and Shout da je Ezda jednostavno morala sve to snimiti i snimku objaviti na Facebooku i YouTubeu.

Snimak je na Facebooku u samo nekoliko dana uspjela skupiti više od 4 miliona pregleda oduševljenih ljudi, dok je ona na YouTubeu dosad skupila gotovo 670 hiljada pregleda.

Gospodin u zlatnom kombinezonu kasnije je identificiran kao Pablo Woodward, koji sam za sebe kaže da je glumac i ulični zabavljač. Pablo je za Huffington Post izjavio kako je, kada je vidio staricu kako prelazi cestu, odlučio pustiti ovaj klasik.

“Ona možda i jest stara, ali iznutra izvire taj njen mladenački duh. Tako je stala, malo slušala, pa je zatim počela dizati ruke u zrak i pomicati noge naprijed-nazad”, ispričao je Pablo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.