Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kakav danak neiskustvu

Tetovažom pokušao dobiti oprost supruge, bolje da nije

tetovaza preljuba

Jorge je napomenuo kako mu je engleski drugi jezik, ali i da uopće nije vidio greške u tetovaži sve dok se nije o njima počelo pričati na društvenim mrežama

Muškarac koji je prevario partnericu od nje je oprost tražio tetovažom na svom tijelu, no postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama. A, nije mu pomogla ni činjenica da tetovaža ima čak dvije gramatičke greške.

Jose L. Torres, za kojeg se vjeruje da je iz Houstona u Teksasu, 2. januara na torzo je tetovirao poruku ženi kojom je između ostalog poručio da je lažljivac, varalica i manipulator.

Fotografiju je na Instagramu podijelio tattoo artist Jorge, no korisnicima društvenih mreža vrlo brzo za oko su zapele gramatičke greške – u riječima deciever (deceiver) te disrespectul (disrespectful).

Jorge je napomenuo kako mu je engleski drugi jezik, ali i da uopće nije vidio greške u tetovaži sve dok se nije o njima počelo pričati na društvenim mrežama.

“Nekoliko puta pokušao sam pitati klijenta je li siguran u svoju odluku”, kaže Jorge.

No Jose je samo želio dokazati ženi da se može promijeniti i uprkos upozorenju tattoo artista da mu engleski nije prvi jezik, nije dodatno provjeravao svoju tetovažu.

Fotografija je sad viralna na Instagramu, Twitteru i Redditu, gdje se mnogi slažu kako je njegova tetovaža promašaj, i to ne samo zbog gramatičkih grešaka nego i zato što smatraju da je to užasan način traženja oprosta od žene…