Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dokazni materijal

U policijskoj stanici najezda pacova: “Jedu zaplijenjenu marihuanu. Svi su drogirani”

pacov
Foto: Unsplash
Ilustracija

Problem nije ograničen na prostoriju za dokaze, već, pojedini zaposleni tvrde da pronalaze izmet pacova na svojim kancelarijskim stolovima, prenosi CBS News

Zvaničnici policije New Orleansa (NOPD) saopštili da su se u prostoriji za dokaze, u sjedištu policijskih snaga tog grada, pojavili pacovi koji jedu dokazni materijal, između ostalog i marihuanu.

“Pacovi jedu našu marihuanu. Svi su drogirani”, izjavila je šefica policije Anne Kirkpatrick na sastanku gradskog odbora za krivično pravosuđe u ponedjeljak.

Problem nije ograničen na prostoriju za dokaze, već, pojedini zaposleni tvrde da pronalaze izmet pacova na svojim kancelarijskim stolovima, prenosi CBS News.

U istoj zgradi ne rade klime ni liftovi, napomenula je Kirkpatrick dodajući da je licemjerno govoriti da je zvaničnicima stalo do zaposlenih, dok oni rade u nesanitarnim uslovima.

Članovi savjeta na sastanku odbora u ponedjeljak glasali su za odobrenje zakupa nove zgrade za NOPD, prenosi Tanjug.

Novi desetogodišnji zakup koštao bi grad 670.000 dolara mjesečno, što je i dalje jeftinije od 30 miliona dolara koliko bi koštalo popravljanje sadašnjeg sjedišta, rekao je Gilbert Montano, glavni administrativni službenik grada.