Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Učenici mu razbili šoferšajbu, on ih jurio i “očitao” im lekciju

podgorica

Šokantan snimak iz Podgorice pojavio se danas na društvenim mrežama gdje je, prema tvrdnjama očevidaca, jedan muškarac “jurio” za kombijem koji je prevozio osnovce, da bi potom napao djecu.

On, pak, tvrdi da su mu djeca slomila šoferšajbu, zbog čega je u afektu zaustavio kombi kako bi im uzeo kamenje.

Drama se odigrala danas oko 13 sati na kružnom toku kod Delte u Podgorici, a snimak je objavljen na Facebook stranici Podgorički vremeplov.

Jedan muškarac, prema tvrdnjama očevidaca, jurio je za kombijem punim osnovaca, pritom ugrožavajući druge učesnike u saobraćaju, da bi potom zaustavio vozilo i napao djecu.

– Ulazi i pesnicama tuče par učenika. Jasno se vidi u zadnjem dijelu autobusa kako tuče djecu. Vozač je bio u plavoj jakni i nije ništa učinio da spriječi ovo. Strašno zaista! Osnovci, možda četvrti-peti razred – tvrdi očevidac.

Na drugoj strani, glavni akter ovog šokantnog događaja tvrdi da je “jurio” za kombijem jer su djeca gađala njegovo vozilo, pritom mu slomivši staklo, prenosi Cdm.

– Djeca su tri puta kamenom pogodila automobil. Vozač kombija se 100 puta izvinio i rekao da će djecu prijaviti policiji. Djeci je kamenje izbijeno iz ruku, nisu krvnički udarani. To je stres i afekt. Imao sam namjeru jednog udariti i saobraćajku napraviti kada je to puklo. To je stres u trenutku i poslije toga još dva puta pogađaju. Djeca su bila osmi-deveti razred, a ne četvrti-peti – navodi ovaj muškarac u reagiranju objavljenom na Podgoričkom vremeplovu.

https://www.youtube.com/watch?v=A2XM6INMQr8