Taj ludi svijet

crna Gora

Učenik napao i potukao se sa nastavnicom Bahtom Kurtagić (VIDEO)

27/11/2019

Na snimku se ne čuje šta jedno drugome govore, ali učenik, kako se vidi, stoji iznad profesorske katedre, kao da želi da uzme dnevnik ili drugi predmet ispred nastavnice, što ona brani

Prosvjetna inspekcija Crne Gore ispituje slučaj navodne tuče između nastavnice i učenika u Srednjoj stručnoj školi u Rožajama, prenosi portal Vijesti.me.

Čitalac je Vijestima poslao videosnimak na kojem je prikazan konflikt između nastavnice i učenika. Na snimku se ne čuje šta jedno drugome govore, ali učenik, kako se vidi, stoji iznad profesorske katedre, kao da želi da uzme dnevnik ili drugi predmet ispred nastavnice, što ona brani.

Učenik je potom hvata za šake i nastavnica potom kreće na njega.

“Slučaj konflikta nastavnika i učenika je nešto čime se već bavimo. Preciznije, vršimo razgovore sa svim učesnicima, nakon čega će se škola odrediti u odnosu na ovaj slučaj. Svakako da je neprihvatljivo neprimjereno ponašanje učenika prema nastavnicima, ali i bilo koja vrsta fizičke agresije u školi”, izjavila je vršiteljica dužnosti direktora škole Zineta Hot.

Video u trajanju od 12 sekundi, kako tvrdi čitalac, snimljen je prije nekoliko dana. I čitalac, ali i iz uprave škole, kazali su da je u pitanju profesorica Bahta Kurtagić.

Video možete pogledati na ovom LINKU.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.