sjedinjene države

Žena s 234 prapraunučadi upoznala svoju praprapraunuku

16fad1fd-1530-48bf-b4dc-f4bec71f4191

MaeDell ima 106 unučadi, 222 praunuka, 234 prapraunuka i 37 praprapraunučadi koji žive diljem SAD-a

Fotografija iz staračkog doma zabilježila je jedan od rijetkih trenutaka. Šest generacija žena u jednoj prostoriji, a pritom je 98-godišnja MaeDell iz Kentuckyja prvi put susrela svoju praprapraunuku.

MaeDell Taylor Hawkins (98) drži sedmomjesečnu Zhaviu Whitaker okružena svojom kćeri Frances Snow, unukom Gracie Snow Howell, praunukom Jacqueline Ledford i prapraunukom Jaisline Wilson. MaeDell ima 106 unučadi, 222 praunuka, 234 prapraunuka i 37 praprapraunučadi koji žive diljem SAD-a.

“Mislili smo da je ovo posebno jer su sve djevojke”, rekla je njena unuka Gracie za Fox News i prisjetila se njena života.

MaeDell se prvi put udala 1940. godine kada je imala 16 godina za 50-godišnjeg radnika na željeznici s desetero djece iz prethodne veze. Njezin suprug Bill Taylor često je bio odsutan zbog posla, ali njih dvoje su uspjeli zajedno dobiti 13 djece. Nisu bili bogati i živjeli su bez tekuće vode i drugih modernih potrepština, poput perilice i sušilice.

Gracie je dodala da, uprkos brojnim nedostatcima, nikada nije čula svoju majku Frances da se žali da nema dovoljno hrane ili odjeće.

“Ako me iko ikada pitao koja mi je najdraža uspomena na baku, onda su to njene konzervirane rajčice”, rekla je Gracie. MaeDellina ljubav i žrtva za svoju obitelj postavili su temelj za njezine buduće generacije.

“Ako sve bude u redu, beba je dobro, baka je dobro, svi ćemo se naći u lipnju i napraviti još jednu sliku”, poručila je, prenosi Index.