Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bizarni zahtjevi žena u krevetu

zene

Kad je seks u pitanju, postoje klasičari i oni malo otvoreniji za eksperimentiranje. Kada su žene u pitanju, zahtjevi u krevetu zaista znaju biti bizarni. Na Twitteru su muškarci govorili o tome, a evo najluđih zahtjeva s kojim su se susreli seksajući se sa svojim curama.

“Nazdravlje”

Kihanje u vaginu većini ljudi ne bi ni palo na pamet kao opcija, ali upravo je ta opcija ona koja napaljuje djevojku jednog Twitteraša.
Vjerujemo da je svaki komentar suvišan.

“Seksaj se sa mnom dok spavam”

Većina žena bi se naljutila da uhvati muškarca koji pokušava penetrirati u njih dok spavaju, ali naravno, uvijek se nađe iznimka. Tako se jedan Twitter korisnik prisjetio svoje bivše cure koja je insistirala na tome da tokom seksa – spava. Ili se barem pravi da spava.

“Stavi mi nožne prste… tamo dolje”

Čuli smo za svakakve zahtjeve kad su u pitanju prsti, ali za ovakav slučaj do sad još nismo. Izgleda da baš za sve postoji prvi put.

“Želim vikati na tvoj penis”

Jedan se Twitteraš pohvalio curom koja obožava vikati na njegov penis. “To je pali” – kaže, “a moram reći i da se meni sviđa.”

“Enrique Iglesias”

Možda najviše suosjećanja imamo prema muškarcu kojeg je cura molila da pjeva pjesme Enrique Iglesiasa dok ju liže. Nadamo se da se isplatilo.