Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uznemirujuće

Bokser jednim udarcem šakom ubio čovjeka: “Zbog ove životinje troje djece nema oca” (VIDEO)

bokser

Supruga preminulog podijelila je snimku na društvenim mrežama

Bivši bokser Mihail Starcev te dvostruka svjetska prvakinja u kickboxingu Lilija Vorogušina izašli su u noćni izlazak i postali dijelom tragedije u kojoj je život izgubio otac troje djece, piše Russia Today.

Na parkingu kluba u ruskom Barnaulu došlo je do tučnjave koja je završila tragično, a krivci za tragičan ishod su upravo Starcev i Vorogušina.

Bokser i kickbokserica sukobili su se s čovjekom koji je, kako se vidi na snimci, u desnoj ruci držao štaku. Kako bi zaštitio napadnutog čovjeka nakon što su ga spomenuti borci bavili na tlo, u tučnjavu se uključio Pavel Rohlov.

Preminuo nakon što je pao i udario glavom

Ispostavilo se da je to zadnje što će Rohlov u životu napraviti. Lilija je nogom udarila čovjeka na podu, a Rohlov je udario bivšu svjetsku prvakinju.

To je naljutilo Starceva, a on je reagirao i s leđa udario Rohlova koji je pao na pod, udario glavom i preminuo. Supruga preminulog podijelila je snimku na društvenim mrežama i prozvala borce.

“Zahvaljujući ovoj životinji mojih troje djece više nema oca koji nije samo tako mogao proći pored napada na hendikepiranu osobu. Taj je čovjek sa štapom samo htio pobjeći od ove ološi. Moj Pavel je došao pomoći i razdvojiti ih, ali kick-boxing prvakinja Vorogušina i njezin prijatelj su i nas napali. Onda se dogodio taj fatalni udarac i trenutna smrt. Trenutna! Niko se od te ološi nije niti izvinuo meni ili njegovim roditeljima”, napisala je supruga ubijenog koja je također učestvovala u događaju.

Video koji prenosimo u nastavku je uznemirujući.