Crna hronika

Banja Luka

Osumnjičeni za ubistvo Slaviše Ćuluma predat Tužilaštvu

29/07/2020
Foto: BNTV

Hapšenje su izvršili policijski službenici Specijalne antiterorističke jedinice i Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS.

Siniša Šakić iz Banjaluke, osumnjičen za ubistvo Slaviše Ćuluma, predat je danas u nadležnost Republičkog javnog tužilaštva.

Načelnik Odjeljenja za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske Mirna Miljanović rekla je juče da su pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet radeći na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, a pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva, Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, prikupili neoborive materijalne dokaze da je osumnjičeni S.Š. direktni izvršilac pomenutog krivičnog djela.

“Time mu je u potpunosti razbijen lažni alibi da je u vrijeme izvršenja krivičnog djela boravio u Hrvatskoj”, navela je Miljanovićeva.

Šakić je uhapšen jučer u bašti ugostiteljskog objekta u hotelu “Bosna” u Banjaluci, a osumnjičen je da je 15. maja ubio Slavišu Ćuluma u mjestu Dragočaj kod Banjaluke.

Hapšenje su izvršili policijski službenici Specijalne antiterorističke jedinice i Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.