Život i zdravlje

E-ordinacija

Bosnalijek osigurao građanima besplatnu i anonimnu online komunikaciju s doktorima

03/12/2020

Od početka pandemije Bosnalijek je svoje poslovanje maksimalno prilagodio potrebama građana Bosne i Hercegovine, te čini i dodatne napore da svojim ativnostima doprinese bržem i lakšem prevazilaženju posljedica krize

Svjestan svog značaja za cjelokupno društvo u Bosni i Hercegovini u uslovima pandemije koronavirusa i njenih posljedica, najveći domaći industrijski proizvođač lijekova Bosnalijek je nedavno pokrenuo novu internet platformu pod nazivom “E-ordinacija”. “E-ordinacija” je personalizirano i potpuno besplatno zdravstveno savjetovalište, kreirano s ciljem olakšavanja i ubrzavanja pristupa pouzdanoj zdravstvenoj informaciji.

Online platforma “E-ordinacija” dostupna je na linku www.e-ordinacija.ba, a može joj se pristupiti i putem zdravstvenog portala www.prvozdravlje.com. .

Zato što vjerujemo da je adekvatna briga o zdravlju pravo svakog čovjeka, Bosnalijek je kreirao ovu internet platformu koja će služiti kao spona između zdravstvenih radnika različitih specijalizacija i korisnika, odnosno pacijenata kojima su njihovi stručni savjeti ili mišljenja potrebni. U skladu sa principima društveno odgovornog poslovanja, Bosnalijek je svima u Bosni i Hercegovini omogućio da potpuno besplatno i anonimno koriste ovu mogućnost.

Ako osjećate zdravstvene tegobe  ili trebate savjet u vezi sa nekom već dijagnosticiranom bolešću, možete postaviti pitanje. “E-ordinacija” će vas uvezati sa vrsnim specijalistima iz različitih grana medicine i farmacije iz cijele Bosne i Hercegovine, koji će vam pružiti savjet u skladu sa sljedećim principima:

  • brzo (odgovor na postavljeno pitanje možete očekivati u roku do 72 sata);
  • pouzdano (odgovor daju vrhunski stručnjaci iz oblasti medicine i farmacije na koje se pitanje odnosi);
  • besplatno (svi odgovori su besplatni);
  • sigurno (transfer informacija i podataka koje odlučite podijeliti je siguran, a vaši podaci ostaju tajni).

 

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.