Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Četiri stvari koje muškarci vješto kriju od žena

par-1334

Ako se viđate s nekim muškarcem koji je malo hladniji i ne pokazuje emocije, te ste zbog toga zabrinuti, nema potrebe da toliko razmišljate.

Postoje neke stvari koje muškarci vješto kriju od žena…

1. Voli da pripada nekome

Koliko god djelovao hladno poput sante leda, svaki mušarac voli da ima ulogu dečka zaštitnika, koliko god on želio to da sakrije. Oni vole osjećaj pripadnosti i važnosti, kao i činjenicu da ga neko čeka.

2. Ne voli igrice

Oni zaista mrze igrice kojima se često mnoge djevojke služe. Pritom, ako je zaista odlučio da ti se upotpunosti preda i da bude vaš – neće tolerisati nikakve igre. On u ozbiljnoj vezi želi da gradite odnos, kako bi on prešao na viši nivo.

Dramljenje i pravljenje ljubomornih scena je nešto najgore što možete da mu priredite, tako da se ne poigravajte sa njegovim osjećajima.

3. Cijeni mišljenje prijatelja

Ako ste mislile da muškarci nemaju tako prisan odnos sa drugovima kao što imaju žene – prevarili ste se. Muškarcima je veoma bitna njihova ekipa sa kojom uvijek razgovara i traže savjete. Zato je njima veoma bitno kako se vi slažete sa njegovim društvom. Naravno, oni to nikada neće priznati i tvrdiće da ih apsolutno nije briga. Ipak, vjerujte da jeste…

4. Plaši se da će te izgubiti

Veoma je siguran u sebe i ponekad djeluje tako staložen, hladan i miran? Očigledno da on “stoji čvrsto nogama na zemlji”, ali kada je riječ o djevojci koja mu se mnogo sviđa, svaki muškarac ima pojedine strahove u vezi. Najveći od njih je onaj da vas slučajno ne izgubi.