Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Čitatelji Fokusa otkrivaju: Zašto je Brazil kafa pravi izbor

kafa_brazil_4

Većina ljudi svoje dnevne obaveze ne počne prije nego li popije šoljicu kafe.

Mnogi od nas, nakon buđenja prvo pomislimo na kafu uz koju planiramo svoje dnevne obaveze.

Međutim, da bi jutro bilo potpuno i da dan ne bi krenuo naopako, treba izabrati onu pravu, a kako iz kompanije Eurovip iz Čitluka kažu, “Samo je jedna prava”, Brazil kafa.

Kompanija Eurovip doo Čitluk je odlučila nagraditi pet čitatelja portala Fokus.ba nagradnim paketima svojih proizvoda, koji su nam otkrili zašto je njihov izbor upravo Brazil kafa i zašto bez nje ne mogu početi dan.

Nadina Hidić – student (Sarajevo)

 

– Moj dan počinje sa šoljicom Brazil kafe. Volim da je popijem bez mlijeka i sećera jer tada osjetim njenu punu aromu koja mi pomaže da prebrodim radni dan. A za kraj dana, jedan lagani pjenušavi cappuccino. Hvala Brazil kafi bez koje bi dani bili sumorni.

Nermina Malić – doktor (Cazin)

 

– Moj radni dan počinje veoma rano i tokom dana susrećem se i radim sa zaista mnogo pacijenata, zbog toga mi je tokom cijelog radnog vremena potrebna puna koncentracija koja je u našem poslu jako bitna. Zato je moj najbolji recept za uspješan dan Brazil kafa, jutro počinje sa Brazil kafom i njenom izuzetnom aromom, a nezaobilazna je i tokom pauze kao i nakon posla. Jednostavno, Brazil kafa je sastavni dio svakog radnog dana. Međutim, ni vikendi ne mogu proteći bez proizvoda kompanije “Eurovip”, jer su dani odmora rezervisani za opuštanje uz najukusniji Brazil cappuccino.

Nataša Bošnjak – socijalni radnik (Mostar)

 

– Teško je zamisliti život bez kafe, čarobnog napitka koji je postao dio naše svakodnevnice, a kada se radi o Brazil kafi onda ste sigurni da je to nešto posebno. Već dugo vremena isključivo konzumiram samo proizvode Brazil kafe i zaista im se zahvaljujem na vrhunskom kvalitetu koji postižu godinama zbog čega ću još dugo vremena biti njihov lojalni potrošač.

Anela Pašanbegović – prodajni asistent (Zenica)

 

– U mnogo situacija u životu razmišljam šta odabrati taj dan, npr. šta obući, šta kupiti kada idem u kupovinu, da li mi se više sviđa crvena ili crna majica, ali jedina situacija u kojoj zaista nema razmišljanja je odabir prave kafe, jer kao što slogan Brazil kafe kaže “Samo je jedna prava”. I uistinu za mene postoji samo Brazil kafa koja mi pomaže biti koncentrisana i odmorna tokom cijelog dana, popravlja mi raspoloženje i čini me sretnom.

Rijad Idriz – student (Tuzla)

 

– Svaki dan počinjem šoljicom Brazil kafe, nakon toga sve je lakše i tek nakon što popijem Brazil kafu počinjem sa izvršavanjem svojih radnih obaveza. Brazil kafa mi daje energiju, posbno u vrijeme ispita, u trenucima kada je nakon nekoliko sati neku lekciju teško zapamiti, jedina odluka je popiti šoljicu Brazil kafe nakon čega se sve lakše pamti i ispiti jednostavno polažu.

Kompanija EUROVIP doo Čitluk osnovana je 1990. godine kao jedna od prvih privatnih poduzeća u Bosni i Hercegovini čija je glavna djelatnost prerada i prodaja kafe.
U proteklih 27 godina,usprkos velikoj konkurenciji, Eurovip je izrastao u jednog od najvećih prerađivača kave u Bosni i Hercegovini i izgradio ime koje se prepoznaje kao jamac kvalitetnog proizvoda i profesionalnog rada. Iako je EUROVIP čvrsto vezan za Hercegovinu, kompanija danas jednako uspješno posluje na području cijele Bosne i Hercegovine sa svojim poslovnicama u Tuzli, Sarajevu, Laktašima, Bihaću i Zavidovićima.