Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Djevojčica gurnula drugaricu s mosta (VIDEO)

djevojica guranje

Zastrašujuć video snimljen je u utorak te ubrzo objavljen na YouTubeu. Na njemu se vide djeca koja stoje iznad Moulton slapova na rijeci Lewis River u gradu Yacolt, državi Washington.

Jedna djevojčica stoji na rubu, a ostali su iza nje. Na snimci, koju je snimila prolaznica Ashley Mahree, čuje se kako žrtva dva puta govori da ne želi skočiti, no njeni prijatelji je uporno nagovaraju.

Nekoliko sekundi kasnije, jedna od njih ju je gurnula s mosta. Pala je u vodu s visine od 18 metara. Zadobila je teške povrede – slomljena su joj rebra i ozlijeđena pluća, a zadobila je i brojne ogrebotine.

– Ovo izgleda kao kazneno djelo. Pa mogle su je ubiti. Ove djevojčice moraju nekako odgovarati za ovo što su napravile. Ona koja ju je gurnula treba ići u zatvor – napisala je Mahree na YouTubeu.

Djevojčice koje su je gurnule su identificirane, ali njihova imena nisu objavljena u javnosti.

– Mojoj kćerki će trebati puno vremena da se oporavi. Djevojčica koja ju je gurnula trebala bi dobro razmisliti o tome što je učinila i shvatiti da je to pogrešno. Mogla je ubiti moju kćer – rekla je majka gurnute djevojčice.

Iz gradske sigurnosne službe potvrdili su da je skakanje s mosta zabranjeno.

https://www.youtube.com/watch?v=oylSqSm_ocw

https://www.fokus.ba/vijesti/crna-hronika/policajac-na-ilidzi-snimljen-kako-samara-nepoznatog-muskarca-video/1190640/