Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Djevojčica zatekla roditelje u svađi pa im očitala lekciju (VIDEO)

Cherish Sherry

Neodoljivu djevojčicu i njezine mudre riječi pogledali su već milioni ljudi u viralnom videu u kojem malena moli svoje rastavljene roditelje da ostanu prijatelji

Cherish Sherry iz Surreya u Kanadi, na Facebook je stavila video svoje 6-godišnje kćeri Tiane u kojem djevojčica drži trominutnu lekciju svojoj mami i koju je dosad pogledalo već šest miliona ljudi.

Nakon što je, po svemu sudeći, zatekla svoje roditelje kako se prepiru, Tiana je pozvala majku u kuću i sjedeći na stepenicama, objasnila joj da mora pokušati biti u dobrim odnosima sa svojim bivšim.

“Mama, jesi li spremna biti njegova prijateljica?”, započinje Tiana.

Mama odgovara: “Da”.

Tiana nastavlja: “Probaj se ne držati tako visoko (pokazuje rukom prema gore). Daj sve od sebe. Ne želim da ti i moj tata budete rastavljeni i posvađani. Želim da budete zajedno i da budete prijatelji”.

“Ja ne želim biti bezobrazna, samo želim da svi budu prijatelji. A ako ja mogu biti dobra, onda mislim da svi možemo biti dobri”.

“Želim da moja mama, moj tata i svi budu prijatelji. Želim da se svi smiju”.

Kasnije malena kaže svojoj mami: “Mislim da ti to možeš. Mislim da se sve može riješiti, ne želim ništa drugo. Želim da sve bude najbolje moguće”.

Na kraju lekcije, mama joj kaže: “Hvala ti, Tiana!”, nakon čega slijedi zagrljaj i poljubac.

Sherry kaže kako joj je Tianina poruka bila kao zvono za buđenje, dodajući kako su joj kćerine riječi izmamile suze i osjećaj krivnje, prenosi Jutarnji.hr

“Bila sam osupnuta. Ona mene podučava. Probudila me”.

Sherry koja je samohrana majka i radi dva posla, dodala je na Facebooku: “Hvala vam na svim slatkim porukama za moju kćer Tianu. Samohrana sam mama i imam dva posla pa ne stignem svima posebno odgovarati”.