Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Priča sa sretnim krajem

Djevojčicu jak vjetar odnio prema pučini, otac je jedva spasio

djevojcica spasavanje (1)

Dok je on panično plivao za njom pokušavajući je uhvatiti, umalo je i sam nastradao zbog jakog vjetra i snažne morske struje

Nakon što se brzinom munje proširila priča o djevojčici koju je na jednorogu na napuhavanje posada trajekta spasila kod obale Grčke, slična situacija jučer se dogodila kod obale američke savezne države Massachussetts.

U spašavanje 5-godišnje Cecilije prvi je krenuo njen otac nakon što ju je, dok je bila na dasci za učenje plivanja, prema pučini počeo nositi jak vjetar.

Kako piše Boston Globe, djevojčicu je otac uspio uhvatiti na oko 350 metara od plaže Preston. No dok je on panično plivao za njom pokušavajući je uhvatiti, umalo je i sam nastradao zbog jakog vjetra i snažne morske struje.

Pozvana je pomoć te je angažirano petero policajaca i vatrogasaca kao i hitna pomoć koja je djevojčicu i oca pregledala nakon dramatičnog spašavanja.

Policija grada Swampscotta na svom je Facebooku objavila fotografiju djevojčice ukrcane na policijsko plovilo.

„Danas se priča dobro završila. Ovo je jedna djevojčica koja je imala sreće i čvrsto se držala za svoju dasku sve dok ju nismo spasili“, stoji u policijskoj objavi.

https://www.facebook.com/swampscottpolice/posts/3484689828287712