Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Koji horoskopski znakovi su najgori partneri

svadja

Zvijezde kažu kako je život s pripadnicima ovih horoskopskih znakova pravi pakao, evo i zašto.

1. Rak

Kaže se da se Rakovi mogu svrstati u dvije osnovne grupe: s jedne strane su oni koji vole svoj dom, ali su veliki kritičari te naporni cjepidlake, a s druge strane imamo one koji su pasivni, lijeni i nezainteresirani. Ovi posljednji tako često pronalaze partnere, obzirom na njihov status i finansijsko stanje, jer će tako doći do dobrog položaja bez previše muke. No i dalje osobe rođene u ovom znaku s ničim nikada nisu u potpunosti zadovoljne i uvijek će pronaći u partneru nešto što će izazvati kritike ili žaljenje. Ipak, da nije sve tako crno, Rakovi su vjerni, ako su njihove želje kod kuće zadovoljene.

2. Škorpije

Muške Škorpije ne podnose alfa žene, poprilično su staromodni te vole pokazivati ko je muškarac u kući. S druge strane, muškarac Škorpija uspješan je te se zna brinuti za svoju porodicu. Ako s ovim znakom želite postići ljubavni sklad, onda je najbolje da ga slijepo pratite u svim njegovim nastojanjima. Njegove želje su velike, u krevetu i izvan njega, ali ako ih ostvarite, njegovi će osjećaji za vas biti duboki i plemeniti.

3. Strijelac

Strijelci obožavaju ukazivati partneru na greške, mane i nesavršenosti pa uglavnom trebaju mudrijeg i taktičnijeg partnera, kako od sebe, tako i od većine ljudi. Oni vole učestvovati u svemu u kući i pomagati, pa s njima nije teško živjeti, ali zbog nedostatka saosjećanja te velikog nestrpljenja, njihovi partneri često preispituju svoj ostanak.