Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kupila je haljinu koja je izazvala smijeh mnogih

haljina1

Baš poput slučaja one plavo-crne odnosno bijelo-zlatne haljine, i ova je haljina poharala internet. Međutim, ovaj put nije bilo spora oko boje ili toga što različiti ljude vide u dezenu haljine, jer svi vide isto – vaginu!

Fotografija se prvi put pojavila na australskoj Facebook stranici ‘School Mum’, a objavila ju je sama korisnica ispočetka potpuno nesvjesna što je zapravo obukla.

haljina2

– Danas sam kupila ovu haljinu jer mi se jako svidjela. No kad sam došla kući i obukla je, moj je muž umro od smijeha!, rekla je vlasnica neobične haljine i upotpunila objavu hashtagovima #DressFail i #OnceYouSeeYouCantUnsee.

Ubrzo su sa svih strana počeli pljuštati komentari, nekad duhoviti, nekad zajedljivi, ali svi su imali nešto za reći o haljini-vagini.

Njena je fotografija ubrzo prikupila više od 8.600 likeova i 2.500 komentara u kojima se svi slažu da ova haljina svakako vrijedi 219 australskih dolara ili 141 euro koliko je platila.

‘Moj suprug ovu haljinu zove ‘Ples sedam vagina’. Stalno me zeza i kaže mi: ‘Je li to vagina na tvojoj haljini ili si samo jako sretna što me vidiš?’

Komentar iz trgovine u kojoj je haljina kupljena ili od samog dizajnera, još nije stigao.