Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

L – karnitin za bolje iskorištavanje energije i sagorijevanje masti

Royal_Sport_0003_pcela-sport

Većina sportista zna da su za vrhunske rezultate podjednako važni trening, odmor i adekvatna prehrana.

Prehrana je “gorivo” za naše tijelo i samo pravilnim i dovoljnim unosom potrebnih nutrijenata, moguće je ostvariti željene rezultate.

Aktivni sportisti i rekreativci okupljeni na takmičenju pod nazivom „Vertikalni maraton“, koji se održao u subotu 28.05.2016. u AVAZ Twist tower-u, dobro su upoznati sa ovim činjenicama.

Kad se detaljnije proučava prehrana, jasno je da je za ozbiljnije rezultate i promjene prehranu potrebno obogatiti kvalitetnim dodacima, koji se ne uspiju unijeti hranom ili je zahtjev organizma za pojedinim nutrijentima veći nego što se može unijeti u obliku prehrambenih namirnica.

Zato su svi učesnici „Vertikalnog maratona“ imali priliku probati u uvjeriti se u dobre rezultate preparata pod nazivom Royal SPORT Jelly. ROYAL SPORT® Jelly je kombinacija matične mliječi i L-karnitina, a namijenjen je osobama koje žele poboljšati svoju fizičku spremnost i smanjiti i/ili održati odgovarajuću tjelesnu težinu.

L-karnitin je aminokiselina koja učestvuje u procesu oksidacije (sagorijevanje) masti i proizvodnji energije, što doprinosi kontroli tjelesne težine.

ROYAL SPORT® Jelly je posebno namijenjen profesionalnim ili rekreativnim sportistima koji žele poboljšati svoju fizičku spremnost, naročito uz sportske discipline koje zahtijevaju veliku izdržljivost (maraton, biciklizam, planinarenje sl.).

Za više informacija posjetite web stranicu: http://royal-jelly.ba/