Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Lopov se zaglavio u dimnjaku, spasili ga policajci

dimnjak lopov

Dvadesettrogodišnji muškarac iz Bolivije uhapšen je zbog pljačke, a njegovo zlodjelo nije bilo teško otkriti, s obzirom na to da se nakon krađe i upada u kuću, zaglavio u dimnjaku.

Mladićeva meta bila je jedna kuća u Buenos Airesu, a kada je ušao, on je pokupio sve što mu je bilo pod rukama – skupocjena odjeća, MP4 player i tablet, koje je spakovao u jednu torbu.

U trenutku kada je krenuo da zgrabi televizor, čuo je da neko dolazi, uspaničio se, vratio televizor na mjesto, ostavio torbu i počeo da bježi.

S obzirom na to da su vlasnici ušli na vrata, njegov jedini izlaz je bio dimnjak, ali se ispostavilo da to nije bila dobra ideja.

U pokušaju da se domogne krova, lopov se zaglavio na pola odžaka, a potom, svestan da ne može ništa da uradi, molio je za pomoć. Tada su ga čule komšije, koje su odmah pozvale policiju.

Kada su izašli na teren, policajci su morali na nevjerovatan način da riješe novonastalu situaciju – da se popnu na krov kuće i pokušaju da ga izvuku. Naravno, čitav događaj posmatrale su komšije koje su prijavile incident.

Poslije kraće intervencije čađavog muškarca su izvukli iz dimnjaka, a potom mu vezali lisice i priveli ga u policijsku stanicu. Kako pišu strani mediji, prijeti mu višegodišnja robija.