Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Muž je prevario, a ona je uradila jednu nevjerovatnu stvar

samantha

Samantha Wragg (28) iz Velike Britanije postala je hit na internetu nakon što je na stranici za aukcijsku prodaju stvari objavila da prodaje svoju vjenčanicu kako bi mogla da pokrije troškove razvoda sa suprugom koji ju je prevario.

“Prije oblačenja je potrebno haljinu odnijeti na hemijsko čišćenje kako bi se oslobodila smrada od izdaje. Ako želite haljinu koja je puna loših uspomena, oštećene nade i snova, onda je ona savršena za vas. Nisam stigla da je očistim jer je moj ološ od muža brže-bolje stavio tačku na naš brak”, napisala je ona.

Takođee je napisala i ovo:

“Prodajem svoju dizajnersku vjenčanicu bijele boje. Uglavnom kako bi platila razvod s mojim bivšim suprugom koji me ostavio da riješim račune. Haljina nema naramenice, ima dug šlep od čipke koji se može podignuti. Haljina je konfekcijskog broja 36, ali sam je prilagodila kako bi odgovarala nekome ko je visok 150 centimetara. Izvinjavam se što imam samo dvije fotografije vjenčanice, ali kada sam saznala da me suprug vara spalila sam i bacila sve što me podsjećalo na njegovu odvratno lice. Ako imate neka pitanja o haljini ili mom suprugu koji je pobjegao sa drugom ženom, slobodno me kontaktirajte “, dodala je.

Inače, haljina je koštala 2.000 funti, a nakon objave, njena cena je za sada dostigla 33 puta veću cifru, odnosno 66.000!