Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na dan njenog vjenčanja kćerki poklonili tajnu čuvanu 20 godina (VIDEO)

97088

Ljudi često kažu da nije bitan poklon, već misao koja ide uz njega. Možda ne postoji ljepši način da se dokaže ova izreka od primjera s obitelji Blackledge. Sherry i Craig Blackledge nisu mogli imati svoju djecu, pa su posvojili Brooke i njezinog brata Briana kad su još bili novorođenčad.

U martu  se Brooke udavala za svog partnera Tylera Zugga, i sve je snimljeno, pa su mnogi emotivni trenuci ostali zabilježeni kao uspomena za budućnost. Ali, jedan od takvih trenutaka zasigurno je bio neočekivan za Brooke. Majka joj je poklonila nešto što je bila tajna više od 20 godina.

Njezini roditelji Sherry i Cragi napisali su joj pismo kada je imala samo 18 mjeseci, u kojoj su joj među ostalim napisali da ‘žele da zna koliko je vole i koliko je radosti donijela u porodicu’.

Još tada su odlučili da će joj ga pokloniti na dan njezine svadbe. Kako bi poklon bio još ljepši, Sherry ga je dala isprintati u komad tkanine koji je pripadao njezinoj vlastitoj vjenčanici.

“Posvojena je, no uvijek sam htjela da zna koliko je volim, i maštala o tome da je podsjetim na to na dan njezinog vjenčanja”, kaže majka.