Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nekoliko sati nakon sudbonosnog “da”, mladenka pronašla svog supruga mrtvog

clare

Novopečena mladenka iz Lintona u Zapadnom Yorkshireu tuguje nakon što je pronašla supruga mrtvog u njihovom apartmanu za mladence u kojem su bili na medenom mjesecu, i to samo nekoliko sati nakon što su se vjenčali, piše Daily Mail.

37-godišnji Danny Emsley nije se prestajao smijati dok su ih fotografirali na vjenčanju. Oženio se s Clare (35) 17. avgusta u jednom hotelu u Lintonu, a taj su događaj proslavili s 80 rođaka i bliskih prijatelja.

Emsley je otišao u krevet oko 11:30 sati, a njegova je žena odlučila još ostati na zabavi. Sat vremena kasnije je otišla u sobu vidjeti kako je Danny i sve je bilo u redu, pa je odlučila ostati na zabavi još sat vremena. No kad je oko 1:30 i ona odlučila otići na spavanje, muža je pronašla mrtvog.

“Petak je bio najbolji dan u mom životu. Udala sam se za najboljeg, najiskrenijeg, najzabavnijeg i najljubaznijeg čovjeka kojeg poznajem. Dan je bio savršen, pun smijeha ljubavi i dragih ljudi, nismo mogli poželjeti ništa bolje. No čarolija je nestala tokom noći kad mi je moj Danny oduzet. U mom srcu je praznina koju nikad ništa neće moći popuniti. Ne znam kako ću se uopće nositi s time da te nema, moj divni mužu”, napisala je Clare na Facebooku.

Dannyjevi su prijatelji tamošnjim medijima rekli da je Emsley bio dobrog zdravlja i da nije imao nikakve bolesti i probleme. Njegova smrt se ne smatra sumnjivom, a kad je hitna došla u hotel kako bi ga pokušali spasiti, već je bilo prekasno.

Prijatelj para ispričao je za The Sun kako se sve dogodilo.

“Ona je zavrištala i istrčala iz sobe tražeći pomoć. Vrata su se zatvorila i zaključala iza nje. Prijatelji i porodica su joj pritrčali u pomoć. Morali su razvaliti vrata od sobe. Pozvali su hitnu pomoć i pokušali ga oživjeti, no bilo je prekasno”, ispričao je prijatelj Dannyja i Clare.

Sprovod će se održati 14. septembra.