Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nije znao šta su kalorije, a onda se “prepolovio”

lik

Danny tvrdi da uopšte nije imao pojma šta su to kalorije, a kao rezultat toga uspio je da se ugoji na 140 kilograma jer je jeo nezdravu hranu. Međutim, zahvaljujući samo jednoj promjenio uspeo je da se “prepolovi”.

Ovaj dvadesetjednogodišnji momak iz Kanade bio je toliko gojazan da je imao problema sa snom i siledžijama u školi.

„Nisam znao ništa o hrani, pa sam jeo sve što je imalo dobar ukus. Zapravo, nisam imao pojma šta su to kalorije. Po cio dan sam jeo nezdravu hranu. U jednom trenutku doktori su me upozorili da moram da smršam, uopšte nisam bio sretan zbog toga“, priča Danny.

Do prve promjene došlo je nakon što se zaposlio kada su ga kolege odvele u teretanu gdje se zaljubio u dizanje tegova.

Trenirao je pet puta dnevno – što mu je pomoglo da formira svoje „novo tijelo“ i svakog mjeseca izgubi skoro 5 kilograma.

Nakon samo 6 mjeseci, Danny je svoju kilažu spustio na 114 kilograma, a sada ima nevjerovatnih 76 kilograma.

This is insane to me! I decided to look back at last August when I was at my lowest ever (then) at 182lbs. I weighed in at 172lbs on the right this morning. After the picture on the left I tried bulking but ended up gaining 25lbs in like 3 months. I thought I had just put on fat! But you can clearly see a huge change in my physique even though it's only a 10lb difference. This honestly has me so pumped to nail my next bulk properly, gaining weight more slowly, and over a longer period of time. This is just the start! I can't wait to see my body continue to progress. 10lbs and I look like a completely different person than last year! So motivated right now, don't forget to look back and realise how far you have come. One more week (of my current cut)! Let's do this. ??

A photo posted by Transformation Inspiration (@danny_getsfit) on

Njegov novi hobi također mu je pomogao da smanji višak kože koji mu je ostao nakon velikog gubitka kilograma.

„Zbog vježbanja sam uspio da prostor koji je nekada bio rezervisan za mast napunim mišićima. Iako i dalje imam određeni višak kože na tijelu, stvari nisu toliko strašne. Sada sam postao i lični trener. Zaista uživam da motivišem druge ljude da urade ono što sam ja postigao“, dodaje Danny.

I've been asked alot lately if I have a girlfriend. I didn't for a while, but I do now and I'm as happy as can be ? @sjakruger

A photo posted by Transformation Inspiration (@danny_getsfit) on