Život i zdravlje

Odbila je drugi sastanak sa njim, a njegova reakcija postala hit na internetu

27/09/2015

Jedna Britanka je dobro upoznala ružnu stranu sastanaka na slijepo. Preko interneta je upoznala jednog mladića, otišla je na prvi sastanak sa njim i nije željela da se to ponovi. Njegov odgovor na njeno odbijanje proširio se društvenim mrežama.

Njihov prvi sastanak je trajao 45 minuta i to je ovoj djevojci bilo dovoljno da shvati da on nije taj.

– Drago mi je što smo se upoznali, zaista si ljubazan, ali ja sam dosta rezervirana i shvatam da nismo jedno za drugo i ne želim više da trošim tvoje vrijeme – odgovorila mu je porukom.

On joj je uporno ponudio da izađu i na drugi sastanak, pa se i ponudio da sam pripremi večeru. Njen odgovor je i poslije toga bio ne.

A onda se desila i njegova poruka.

– S obzirom da nisi fer i da nam nećeš dati drugu priliku, molim te lijepo da mi vratiš novac za piće koje sam ti platio. Iznos je 4.5 funte, a ovo je moj broj računa_ – poručio joj je mladić.

Uzvratila mu je riječima da je sad potpuno sigurna da ne želi bilo kakvu vezu sa njim. Njegove poruka su i dalje stizale.

– Provjeravam da li si prebacila novac na moj račun – napisao je.

Njihov razgovor je na Twitteru objavio prijatelj ove djevojke, a neki su poteze mladića opisali riječima: “Neslavni Romeo ubio svu romantiku”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.