Iskreno

Oglasio se mladoženja čija je svadba zapalila internet

mladoženja srđan i mlada tamara
srdjan tamara

Iskreno, ja sam protivnik bilo kakvih operacija koje nisu nužne i Tamara mi je bila ljepša prije bilo kakvih dodataka, napisao je mladoženja

Ovih se dana internetom proširila snimka vjenčanja viceprvaka u judu Srđana Mrvaljevića i njegove djevojke Tamare.

Mladenka je na vjenčanju nosila zlatnu vjenčanicu sa zlatnim pojasom oko struka, jaku šminku. A, dekolte je pokušala sakriti pred svećenikom.

Snimku prati pjesma u kojoj se spominju sveci, anđeli, prsten vječnosti i još mnogo toga… A, budući da je završila u svim medijima na Balkanu, mladoženja se odlučio javno oglasiti na Facebooku.

“Prije 7 godina počeo sam izlaziti sa sadašnjom suprugom Tamarom. Tamara živi u Nikšiću, ima 26 godina, završila je ekonomsku školu i diplomirala na Pravnom fakultetu u Podgorici. Nije starleta, ne bavi se javnim poslom, nema društvene mreže, voli rekreativno trenirati i igrati. Slabo izlazimo noću po klubovima zbog mog načina života i uglavnom gledamo serije, filmove, šetamo… Ono što izgleda definitivno najviše zanima javnost su estetske korekcije moje supruge, a pošto je etiketirana kao plastična žena od glave do pete, reći ću vam iako nerado i s dozom neugode da Tamara ima implantate u grudima i hijaluron u usnama i jagodicama”.

“Iskreno, ja sam protivnik bilo kakvih operacija koje nisu nužne i Tamara mi je bila ljepša prije bilo kakvih dodataka, ali to je bila njena odluka i ja sam je prihvatio radi njenog zadovoljstva i sreće. Tamaru nisam oženio zbog izgleda i ljepote, to mi nisu primarne stvari u vezi, već zbog njenog vedrog duha i ljudskih kvaliteta u koje sam se uvjerio u prethodnih 7 godina zabavljanja”, napisao je između ostalog Srđan na Facebooku.

“Tamara i ja smo samo odlučili vjenčati se poslije 7 godina veze. I napravili normalnu svadbu za svoje prijatelje i rodbinu. Nije nam bila namjera izazivati bilo kakvu medijsku pažnju i zaista smo iznenađeni. U svakom slučaju ako se nekome svidio snimak naše svadbe, jako nam je drago. A, ako nije, mi se ispričavamo ako smo nekoga nečim uvrijedili, nije nam bila namjera”, zaključio je mladoženja.