Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otac mladenke dirljivom gestom rasplakao sve na vjenčanju

otac-i-ocuh000

Kada ju je angažirao još jedan par da fotografira njihovo vjenčanje, fotografkinja Delia Blackburn nije mogla ni sanjati kakve će prizore snimiti i da će najveće zvijezde vjenčanja postati otac i očuh mlade.

Njene fotografije s vjenčanja Brittany Peck podijelilo je više od 400.000 ljudi, a ‘lajkalo’ ih gotovo milion. Fotografkinja je uz fotografije objasnila i što se to tačno dogodilo.

otac i ocuh1

– Nabavite maramice, trebat ćete ih kad ćete gledati ove fotografije. Otac mlade, Todd Bachman, doveo ju je do tačke s koje ju je trebao odvesti pred svećenika. Odjednom je prekinuo ceremoniju i dok su uzvanici bili potpuno zbunjeni otišao je do očuha svoje kćeri. Ispružio je ruku i svoju šaku stavio u šaku očuha. Odveo ga je do Brittany i tako su ju zajedno odveli pred svećenika, napisala je Delia Blackburn.

otac i ocuh

– Niko od uzvanika nije mogao suspregnuti suze, pa čak ni ja. Porodice će nam biti onakve kakvima ih učinimo. Podredite ih svojoj djeci, a ne svom egu. Čestitam Toddu što je svojoj kćerki pokazao što je to prava ljubav, zaključila je.

otac i ocuh3