Život i zdravlje

HOROSKOP DO LJETA

Ova tri znaka rizikuju raskid, a neko će morati da čuva svoju ljubav

26/05/2019

Šta očekuje zauzete, a šta slobodne pripadnike ovih znakova pogledajte u ljubavnom horoskopu za maj, jun i jul

Prelazni period između proljeća na ljeto sa sobom nosi mnogobrojne turbulencije na ljubavnom planu, koje će se posebno odraziti na tri znaka Zodijaka.

Blizanci, Djevica i Vodolija moraće da budu vrlo taktični ukoliko ne žele emotivni krah u narednom tromjesječju.

Blizanci

Blizancima koji su u vezi ili braku zvijezde neće biti naklonjene na prelazu proljeća u ljeto.

Sa voljenom osobom ćete imati česte prepirke i neslaganja koja još u prošlosti niste riješili i sada izviru iz tepiha. Potrudite se da ne odlažete rješavanje problema i ovaj put, suočite se sa voljenom osobom i razjasnite sve što vam do sada nije bilo jasno u vašem odnosu.

Iako vam sada djeluje kao da vaša situacija nema izlaza, već krajem maja će se sve stabilizovati, pa vas u junu i julu očekuju divni trenuci sa emotivnim partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka će tokom proljeća uživati u druženju, flertu i dobroj zabavi. U junu ćete sklopiti novo, veoma interesantno prijateljstvo.

Djevica

Tokom proljeća i početkom ljeta Djevice koje su u braku ili vezi neće znati šta ih je snašlo. Zbog mnogobrojnih obaveza zanemarićete svoj emotivni odnos čega nećete biti svjesni.

Voljena osoba će pokušati da vam na to skrene pažnju, ali bezuspješno. Iako vam je karijera trenutno na prvom mjestu potrudite se da više vremena provodite sa vašim partnerom. Organizujte neka putovanja tokom ovog perioda i iznenadite voljenu osobu. To će dobro uticati na vašu vezu ili brak, a vi ćete se osjećati zadovoljnije.

Slobodne Djevice će početkom juna upoznati novu osobu koja će okupirati njihovu pažnju. U početku ćete negirati da vam pažnja te osobe prija i da se polako zaljubljujete.

Do kraja juna vaš odnos će prerasti u nešto više.

Vodolija

Zauzete Vodolije će na polju ljubavi osjećati tenziju zbog pojave osobe iz prošlosti koja je vama nekada značila. Čudan osjećaj koji se u vama probudio počinje da remeti svakodnevne aktivnosti, a to vaš partner primjećuje.

Niste sigurni šta zaista osjećate, ali znate šta je ispravno i kakav bi trebalo da bude završetak ove priče. Ne dozvolite da kratkotrajna osjećanja uzdrmaju vaš odnos sa voljenom osobom i sruše ono što ste gradili godinama.

Osjećate znake ljubomore vašeg partnera, ali ste svjesni zbog čega je to tako i trudite se da situaciju primirite.

Kod slobodnih Vodolija situacija je malo drugačija. U ovom periodu bićete fokusirani na društvo, porodicu i zabavu, a o ljubavi nećete puno razmišljati.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.