Život i zdravlje

tragedija u nišu

Ovo je djevojka koja je sinoć pala sa zgrade snimajući video klip

07/04/2019

Neposredno prije nesreće na krovu boravila je sa dvojicom drugara, a jedan od njih je, prema nepotvrđenim informacijama, stanar te zgrade

Devetnaestogodišnja Nišlijka Iva M. tragično je nastradala kada je, prilikom snimanja video-klipa na jednoj višespratnici, pala sa zgrade u noći između subote i nedelje.

Međutim, ispostavilo se da ovo nije prvi put da se tinejdžerka fotografisala na opasnim mjestima o čemu svjedoči njene slike na društvenim mrežama.

Iva je u noći između subote i nedelje, neposredno prije tragedije, boravila sa dvojicom prijatelja na krovu stambene zgrade u Čarnojevićevoj ulici u Nišu.

>>> Krijem od svoje djece čime se bavim, nije ovo lak posao (FOTO)

Međutim, uobičajeno druženje pretvorilo se u tragediju kada je Iva počela da snima koračajući ivicom krova, a trenutak kasnije njeno tijelo se našlo na pločniku u lokvi krvi.

Inače, profilna fotografija sa jedne od društvenih mreža, koju je tragično nastradale djevojka objavila samo nedjelju dana prije tragedije također je snimljena na jednom od niških krovova, ali u ovom trenutku nije moguće utvrditi da li je u pitanju isto mjesto sa kog je pala.

Zgrada sa koje je nesretna djevojka pala na pločnik i izgubila život (FOTO kurir.rs)

Iva je neposredno prije nesreće na krovu boravila sa dvojicom drugara, a jedan od njih je, prema nepotvrđenim informacijama, stanar te zgrade.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.