Ovo su najčešći razlozi zbog kojih su muškarci nesigurni u krevetu

seks

Bilo bi divno da su muškarci stvarno toliko jednostavni, ali nisu – i oni imaju nesigurnosti u krevetu, samo puno rjeđe pričaju o njima.

Evo što ih najviše brine u spavaćoj sobi.

Gdje s rukama?

Vjerovale ili ne, mnogi muškarci jednostavno nemaju pojma gdje bi s rukama za vrijeme seksa. Neki od njih znaju, ali vrlo velik broj ih lovi u mutnom. Neki pogode, neki ne – to objašnjava i pojavu da ponekad glade po mjestima koja uopće nisu logična.

Veličina

Ma ne, bitna je tehnika… Čak i muškarci znaju da je ovo samo rečenica kojom se mnogi tješe. Naravno da je tehnika jako važna, ali muškarcima je ipak važnije da je žena zadovoljna i veličinom. Problem je u tome što rijetko koji od njih zna koja je veličina dovoljna, tj. koliko veliko je dovoljno veliko, a koliko malo…

Trbušnjaci

Istraživanja pokazuju da većina žena preferira muškarca s trbuščićem, ali većina muškaraca ipak želi izbjeći tu kategoriju. Muškarac s trbuščićem možda neće reći da mu to stvara komplekse, ali većina njih itekako razmišlja o svojoj škembi kad se skine.

Orgazam

Ne samo njegov, iako mu je to definitivno jedan od prioriteta. Muškarci često mjere svoju muškost količinom orgazama koji su priuštili ženama, a ako imaju osjećaj da je orgazam izostao kod žene, imat će osjećaj da manje vrijede.