Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tradicionalna manifestacija

Počela četverodnevna blagdanska čarolija u Posušju

l_ba3a92a1707e66d64e6263b6bb7678af

Sve posjetitelje “Božića u Posušju” očekuje bogata gastronomska ponuda

Tradicionalna četverodnevna blagdanska manifestacija “Božić u Posušju” počela je u srijedu nastupima najmlađih iz vrtića “Bajka” te Cheerleading kluba iz Posušja.

Tom prigodom na Trgu hrvatskih branitelja prisutnima se obratio posuški načelnik Ante Begić, kazavši kako je ova manifestacija izrasla u prelijep događaj te postala mjesto zajedništva, susreta i druženja Posušana kao i prijatelja i gostiju iz ostalih gradova. Zahvalio je svima koji su sudjelovali u organizaciji te je čestitao nadolazeće blagdane Božića i Nove godine.

U nastavku programa nastupila je klapa “Zvizdan”, koja je božićnim repertoarom doprinijela svečarskoj atmosferi, a večer je začinio nastup polaznika Rock akademije.

I sljedeća tri dana na Trgu hrvatskih branitelja priprema se bogat program. Najmlađe očekuju nastupi dječjih vrtića, čitanje božićnih priča i nagradne igre. Tu su i nastupi kulturno-umjetničkih društava te raznovrstan glazbeni program.

Večeras u 19 sati bit će održan božićni koncert Glazbene škole Posušje, a nakon toga slijedi koncert Tamburaškog sastava Forte.

U petak, glazbom će atmosferu upotpuniti ženska klapa “Zvizdan” i klapa “Grga”.

U sklopu manifestacije “Božić u Posušju”, koja je odvija u organizaciji Općine Posušje, u petak u 17 sati Djed Božićnjak darivat će najmlađe u gradskom parku. Također, Djed Božićnjak darivat će djecu i na Badnjak od 11 sati.

Sve posjetitelje “Božića u Posušju” očekuje bogata gastronomska ponuda.

Prihodi od prodaje bakalara, kuhanog vina, rukotvorina posuških škola, kao i dio prihoda privatnih izlagača i ove godine bit će doniran u dobrotvorne svrhe Caritasu biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkanj, priopćila je Općina Posušje.