Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šest miliona pregleda

Prevarena djevojka ostavila dečka na rođendan i snimku objavila na Twitteru

djevojka333

. Nakon tekile, Tiana je počela zahvaljivati svima koji su joj došli na zabavu, koji je organizirala kući

Djevojka iz Teksasa ostavila je dečka koji ju je prevario tokom slavljeničkog govora za svoj 22. rođendan.

Tiana Perea iz Houstona otkrila je poruke koje je njen dečko slao drugoj curi i čekala je savršeni trenutak da završi njihovu vezu.

Snimku javnog prekida objavila je prošle sedmice na Twitteru, a dosad ju je pogledalo gotovo 6 miliona ilijuna ljudi. “Je li ovo ispravno napraviti kad vas dečko prevari?”, napisala je uz snimku, koja počinje tako što se njezini prijatelji okupljaju oko stola i pripremaju za rođendanski shot tekile.

Santos, ne znajući što ga čeka, stoji uz nju i smije se, no to se brzo promijenilo. Nakon tekile, Tiana je počela zahvaljivati svima koji su joj došli na zabavu, koji je organizirala kući, a zatim je njen govor otišao u neočekivanom smjeru.

“Htjela bih zahvaliti Santosu što mi je pomogao shvatiti da zaslužujem toliko bolje”, rekla je. “Jer baš svaka osoba ovdje zna da si pokušavao po*****i neku curu”, nastavila je. “Svi imamo screenshotove… Slao si joj seks poruke i neke snimke.”

Santos je bio još šokiraniji kad mu je otkrila detalje poruka. “Doslovno si joj poslao istu fotku koju si meni poslao danas”, rekla mu je.

U tom trenu, na snimci se vidi i Perein Tianin brat koji nosi crnu torbu sa stvarima već bivšeg dečka svoje sestre.

“U slučaju da nisi shvatio, gotovi smo i možeš odj*** odavde”, rekla mu je i pokazala prema vratima. Dok je izlazio iz kuće, ekipa unutra je navijala, a snimka je mnoge zabavila na društvenim mrežama.