Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rashladite se na Termalnoj rivijeri Ilidža, u pripremi su novi sadržaji

termalna rivijera ilidza

Topli subotnji dan mnogi ljubitelji sunčanja i kupanja odlučili su provesti na Termalnoj rivijeri Ilidža, gdje smo zabilježili pravu ljetnu atmosferu.

Kako nam je kazao Emir Glogić, brend menadžer Termalne rivijere, sezona kupanja na ovim bazenima zvanično je počela 1. juna, a današnji sunčan dan kupači su iskoristili i uživali u tropskoj Termalnoj rivijeri.

Treba napomenuti da svi korisnici još uvijek mogu uživati u “zimskim cijenama”, koje će biti aktuelne do 15.06.2018.

“Otvoren je centralni vanjski bazen, a u pripremi je i veliki bazen s valovima. Uskoro će biti otvoren i dječiji aqva park na 500m2 koji će krasiti cijeli ovaj kompleks. Otvorenje dječijeg parka planirano je do kraja ovog mjeseca”, najavio je Glogić.

On je izrazio zadovoljstvo i temperaturama zraka, te istakao da su na Termalnoj rivijeri uveli brojne novitete kako bi svi posjetioci ovog ljeta bili još zadovoljniji.

Slično vrijeme, prema prognozama meteorologa može se očekivatii sutra (nedjelja, 03.06.) pa se tako i nedjelja može iskoristiti za druženje i ugodno osvježenje na vrelom gradskom asfaltu.

I ove godine, kao i svake do sada, subotom, od 22:00 do 02:00 sata poslije ponoći, besplatno je noćno kupanje za dame.

Sve informacije za novu sezonu možete potražiti na oficijelnoj Facebook stranici ili web stranici www.terme-ilidza.ba te facebook.com/Termalnarivijera/