Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Svi su ludi za ovim modelom, niko ne sluti da je u pitanju muškarac

yasmine2222

Yasmine Petyy je danas uspješan svjetski model, a najčešće radi snimanja za modne editorijale i kataloge.

Niko ni ne sluti da je u pitanju muškarac.

Iako oduševljava svojim izgledom, zahvaljujući kome je potpisala vrijedne ugovore rijetko ko zna da je muškarac, ali i da je završila fotografiju.

“Prve audicije su mi bile veoma naporne, prije svega zato što su klijenti često odbijali da rade sa transseksualnim modelima”, istakla je u jednom intervjuu.

I hope everyone is having a good weekend. ?Visiting family in the San Francisco Bay Area ?

Objavu dijeli Yasmine Petty Model • Actress (@yasminepetty)


Yasmine danas radi kao frilenser, a poslove uglavnom nalazi sama. Napominje da to i nije veliki problem jer se u posljednje vrijeme modna scena promijenila, pa su transseksualni manekeni sve više prihvaćeni.

Može se reći da je Yasmine Petyy jedna od najpopularnijih transseksualnih osoba, a to dokazuje i njen Intagram profil na kojem je prati više od 300.000 ljudi.

I hope everyone had a great weekend ?Wearing #mycalvins. ? Photo by ? @kennysweeney411 Hair by @bpalestino ?? #calvinklein

Objavu dijeli Yasmine Petty Model • Actress (@yasminepetty)


Yasmin izgleda kao žena, ali je zapravo i dalje muškarac- riješila je da zadrži svoj polni organ. Njena namjera je da tako ostane zauvijek, ali da li će svoju odluku promijeniti- vrijeme će pokazati.

Good a Morning ✨I hope everyone had a good weekend.✨ Wearing a black lace La Perla slip @laperlalingerie Self portrait ?

Objavu dijeli Yasmine Petty Model • Actress (@yasminepetty)