Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tipovi muškaraca s kojima nikada nećete pronaći sreću

zena muskarac krevet

Ne dopustite da vas početna zaljubljenost udalji od uviđanja stvarne situacije, jer stvarnu sreću u ljubavi nećete pronaći sa sljedećim tipovima muškaraca:

1. Kućni tip

Onaj kojem je omiljeno mjesto za zabavu njegov krevet ili kauč. To na početku može biti odlično, ali kada shvatite da mu se baš nigdje ne ide, a ne zanimaju ga ni nikakvi zajednički hobiji, vrijeme je da si priznate da s takvim nikada nećete iskusiti istinsku sreću.

2. Onaj koji želi sluškinju, a ne ženu

Ovaj tip muškarca, nakon selidbe iz roditeljskog doma, želi još jednu mamu, a ne ravnopravnu partnericu, koja će o njemu voditi računa, kao što je to radila i njegova mama.

3. Control freak

On će ubrzo htjeti kontrolirati svaki vaš korak, prijatelje, posao, porodicu, hobije, iako to možda u početku ne pokazuje.

4. Nesigurni tip

To je onaj za kojeg ćete opravdano dobiti dojam da se poigrava s vama jer to i radi. On bi jedan dan vezu, drugi dan bio sam, a vas će samo umoriti i potrošiti vam vrijeme.

5. Škrtac

Iako nije u redu ni očekivati da će on sve platiti, ako vas vaš muškarac baš nikada ne počasti nečim, broji svaku paru ili na njega ne možete finansijski računati kada upadnete u problem, to nije onaj pravi.

6. Onaj koji ne voli vaše prijatelje i porodicu

Čak i ako mu idu na živce, zbog vas bi trebao osjećati poštovanje prema njima. Svako drugačije ponašanje nije ni najmanje prihvatljivo.

7. Sebičnjak

On misli da je bolji od vas i da zaslužuje više od vas, odnosno da vi trčite za njim. Treba li dalje?

8. Lijenčina

On vam baš nikada ne pomaže u kući, ne teži boljoj poziciji ili poslu, često traži novac od vas, a vi se ne biste trebali brinuti oko takvog muškarca jer on to jednostavno ne zaslužuje.

9. Varalica

Ako znate da je varao svoju bivšu partnericu s vama ili nekim drugim, budite sigurni da će to raditi i vama, koliko god izgledalo da ste ga uspjeli promijeniti. On je jednostavno takav, a vi nemate moć mijenjati njegovu prirodu.

10. Živi s roditeljima

Neki muškarci nemaju mogućnosti za odlazak iz porodičnog doma, ali ako on ima, a to mu nije ni na kraj pameti, imate posla s najgorom vrstom maminog sina koji vam neće pružiti sreću o kakvoj maštate.