Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Cosmopolitan"

Tri načina da žena vrati strast u vezi

seks s bivšim dobar ili ne
krevet problemi1

Umjesto sjedenja ispred televizora i gledanja filmova, dogovorite se za odlazak na spoj i nakon njega ga samoinicijativno odvucite u sobu i podsjetite ga koliko ste dobri i na tom području

Ako ste u vezi s vašim partnerom već duže vremena, normalno je da iskre i ljubavni zanos više nisu intenzivni kao na početku veze.

Međutim, to ne znači da se trebate opustiti i ne raditi ništa po tom pitanju.

Strast u vezu možete povratiti jednostavnim potezima, a kako prenosi Cosmopolitan, ovo su neki od njih.

Ljubite se

Pokušajte se u nekim trenucima vratiti u mladenačke dane i počnite se strastveno ljubiti s partnerom. Taj potez nerijetko vodi do seksa, te vas dodatno povezuje i uzbuđuje. Zvuči sjajno, zar ne?

Poradite na sebi

Ako ste se prestali truditi oko svog izgleda, to može, osim vašem partneru, prvenstveno zasmetati vama. Stoga počnite ponovno trenirati, kupite neku seksi krpicu i dotjerajte se. Osim što će se vaš partner ugodno iznenaditi, vi ćete se osjećati puno bolje i privlačnije.

Začinite vaš ljubavni život

Nemojte biti rob rutine koja uništava strast, a ponekad i čitavu vezu. Umjesto sjedenja ispred televizora i gledanja filmova, dogovorite se za odlazak na spoj i nakon njega ga samoinicijativno odvucite u sobu i podsjetite ga koliko ste dobri i na tom području. Iznenadite ga prijedlogom seksa na nekom mjestu koji nije vaša soba i vjerujte nam – strast će se vratiti brzinom munje.