Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

istraga traje

Uhapšena i supruga osumnjičenog za ubistvo porodice Đokić, na sahrani mirno stajao po strani

dzonic (1)
Džonić na sahrani rođaka za čije je ubistvo osumnjičen / FOTO: kurir.rs

Istraga ovog jezivog slučaja i dalje traje. Nakon pretrage dvorišta i vrta kuće Gorana Džonića, policija je odvela njegovu suprugu Suzanu

Sinoć je u Srbiji priveden osumnjičeni za monstruozno ubistvo tročlane porodice Đokić.

Kako su javljaju srbijanski mediji, uhapšen je Goran Džonić (54), bratić ubijenog vlasnika mjenjačnice Gorana Đokića.

Osumnjičeni ubica i žrtve su bili vrlo bliski i znali su se cijelog života te nikad nisu imali međusobnih problema. Živio je nedaleko od porodice Đokić, samo četiri kuće dalje.

Porodica Đokić brutalno pobijena / FOTO: Nova.rs

Osumnjičeni je saslušan u policiji, a kako je objavio Blic, za monstruozan je zločin okrivio svoju dvojicu sinova. Obojica sinova, kao i supruga osumnjičenog, ispitani su i svi su prošli poligrafsko testiranje.

Istraga ovog jezivog slučaja i dalje traje. Nakon pretrage dvorišta i vrta kuće Gorana Džonića, policija je odvela njegovu suprugu Suzanu.

Ona je, piše Telegraf, cijelo vrijeme tokom policijske pretrage sjedila u dvorištu. Policija je došla u dom porodice Džonić neposredno nakon što su se roditelji osumnjičenog vratili sa saslušanja.

Policija je pretražila imanje porodice Džonić, ulazili su u prostorije, ali su i kosilicama krčili zaraslu travu oko kuće. Pretražene su i okolne njive.

Za sada nije poznato u kojem je svojstvu žena završila na policiji.

Džonić (54), koji je osumnjičen za ubistvo tročlane porodice Đokić, prisustvovavo je sahrani svojih rođaka, ali se sve vrijeme držao sa strane!

Džonić na sahrani rođaka za čije je ubistvo osumnjičen / FOTO: kurir.rs

Na fotografijama koje je reporter beogradskog Kurira snimio na sahrani porodice Đokić, osumnjičeni je na licu imao hirušku masku, ali uprkos tome nije djelovao tužno.