Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Upoznali se preko Facebooka: Mlađi je od mog unuka, ali vjerujem da me voli

angela333

Angela Nwachukwu udala se za izabranika svog srca samo tri mjeseca nakon što su se upoznali putem Facebooka.

Njen je suprug, naime, od nje mlađi punih 45 godina, a prvi put su se uživo vidjeli na dan vjenčanja u aprilu 2015.

“Satima smo razgovarali o našim porodicama i hobijima. Osjećala sam se kao da se godinama poznajemo. Ubrzo smo se čuli svaki dan. Usprkos velikoj razlici u godinama odlično se slažemo. Nisam si mogla pomoći da se ne zaljubim u njega”, ispričala je The Sunu.

Penzionisana vozačica taksija iz Weymoutha u Velikoj Britaniji kaže da je dvadesetsedmogodišnji Nigerijac njena srodna duša te je potrošila oko 20.000 funti kako bi mu obezbijedila vizu pomoću koje bi ostao u Britaniji. Viza mu je, nažalost, ipak odbijena.

“CJ je najbrižniji muškarac i svaka bi žena poželjela biti s njim. Zbog njega se osjećam kao najljepša žena na svijetu, a u svom srcu znam da pripadamo zajedno. Nećemo se prestati boriti da budemo skupa, nećemo dopustiti da nas ovo slomi”, ustrajna je Angela koja ima 72 godine.

Kad su se tek upoznali ona je izašla iz šesnaestogodišnje veze i bila je prilično usamljena. Bila je svjesna da im razlika u godinama i činjenica da on živi u Nigeriji ne idu u prilog, ali nije odustala.

“On je šest godina mlađi od mog najstarijeg unuka”, kaže Angela koja ima sinove stare 50, 47 i 43 godine.

Zaprosio ju je putem Skypea, a vjenčali su se 2015. godine u Lagosu.

“To je bio najsretniji dan u mom životu. Šestosatni let avionom činio mi se kao cijela vječnost. Bojala sam se da mu se neću svidjeti uživo, no čim sam vidjela smiješak na njegovom licu, znala sam da sam ispravno postupila. Dogovorili smo se da ćemo s konzumacijom naše veze pričekati do prve bračne noći, no nismo mogli skloniti ruke jedno s drugog”, kaže ona.

Tvrdi da vjeruje da CJ nije s njom zbog novca i da se ovdje zaista radi o pravoj ljubavi.