Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vivia kao oficijelna voda istinska podrška na banjalučkom polumaratonu

18492499_1522237591144408_32720145_n

Jučer je u Banjaluci završen treći polumaraton u ovom gradu. Kenijac Samuel Naibei Kiplimo u muškoj i Olivera Jevtić u konkurenciji dama pobjednici su Trećeg m:tel polumaratona u Banjaluci. Atletičar iz Kenije je dionicu dugu 21 kilometar istrčao za 1:04:07, ali za pet sekundi je bio sporiji od rekorda m:tel polumaratona u Banjaluci.

Drugo i treće mjesto osvojili su mađarski atletičari Tamaš Nađ i Lajoš Ferenc, dok je četvrta pozicija pripala Darku Živanoviću iz Srbije, koji je postao i regionalni šampion u ovoj disciplini.U ženskoj konkurenciji najbrža na banjalučkim ulicama bila je srpska atletičarka Olivera Jevtić, koja je zabilježila vrijeme 1.16. 49.

Kompanija Vitinka sa Vivia vodom je od ove godine oficijelna voda Banjalučkom mtel polumaratona, najvećeg sportskog događaja u BiH. Upravo Vivia je takmičare čekala na okrepnim stanicama i omogućila im da što lakše stignu do cilja.

“Vivia voda ima svoju misiju da bude aktivan član lokalne zajednice u kojoj posluje i svako novo sponzorstvo, našem poslovanju, daje dodatnu vrijednost. Banjalučki polumaraton je brend Banja Luke i nama je zadovoljstvo što smo ove godine podržali najmasovniju i omiljenu manifestaciju u BiH i trudićemo se da banjalučkom polumaratonu budemo dobar partner i u godinama koje slijede.

Drago nam je što smo kroz ovo sponzorstvo i naše promocije i aktivnosti obogatili ovaj događaj i što smo bili istinska podrška svim trkačima“ rekao je direktor marketinga Mirko Savić .