Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Zavirite u najskuplji stan u Dubaiju (FOTO)

10/11/2015

Dubai je mjesto gdje luksuzno tržište nekretninama postaje sve bitnije u svijetu, sa cijenama koje neprestano rastu.

luksuz-enterijer-dizajn-stan (4)

Uz visoke cijene, ekstravagancija koja se nudi postaje sve viša takođe. Ako tražite ultra luksuzni stan u ovom gradu, postoji jedan koji će biti dostupan za kupovinu za dvije godine. Sa cijenom od 54 miliona dolara, penthaus One at Palm Jumeirah, nosi titulu najskupljeg stana Ujedinjenih Arapskih Emirata.

luksuz-enterijer-dizajn-stan (1)

Za 54 miliona dolara, dobijate 4.300 m2 prostora. Od toga, 2.700 m2 pripada enterijeru, dok balkon i prostor sa bazenom zauzimaju ostatak. Ovaj penthaus ima sedam spavaćih soba i osam kupatila, a pored toga, tu su i umjetnička galerija, privatna teretana, otvoreni prostor, privatna kancelarija, 12 parking mjesta, privatni pristup i prostorije za kućepazitelje.

luksuz-enterijer-dizajn-stan-99

Takođe, pogled na more i Dubai Marinu su obavezni dio paketa.

Inače, Palm Jumeirah je stambeni kompleks sa 25 spratova i 90 luksuznih rezidencija, pri čemu je 40 posto stambenih jedinica prodato.

luksuz-enterijer-dizajn-stan (5)

Zajedničke pogodnosti su zatvoreni i otvoreni bazen, teretana i spa centar, kino, loža za ljubitelje cigara, salon ljepote i jahting klub.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.