Život i zdravlje

Žena se osvetila bivšem mužu nakon što je doveo ljubavnicu

09/09/2015

Nakon razvoda, muž je dao, sada već bivšoj supruzi, samo jedan dan da se iseli.

Spakovavši svoje stvari, ona je riješila da priredi sebi oproštajnu večeru: posljednji put je sjela za ogroman trpezarijski sto, upalila je svijeće, pustila opuštajuću muziku i servirala sebi večeru. Na stolu su bili škampi, kavijar i boca Šardonea.

Završivši trpezu, uzela je nekoliko repića škampa, umočila ih u kavijar i stavila ih u garnišne za zavjese u svim sobama.

Muž je, sa svojom novom djevojkom, bio jako sretan prvih nekoliko dana.

Ali, uskoro, u cijeloj kući pojavili su se neprijatni mirisi. Uradili su sve šta se moglo uraditi: čistili, brisali, prali, luftirali, uradili deratizaciju, čak su promijenili podove i prekrečili zidove…

Ali, ništa nije djelovalo… Miris je bio prisutan, i svakim danom postajao sve gori. Prijatelji su prestali da ih posjećuju.

Napokon su riješili da prodaju ovu smrdljivu kuću i kupe drugu. Prošao je mjesec, ali nisu uspjeli da pronađu kupca. Morali su da se zaduže u banci da bi kupili novu kuću, jer nisu prodali staru.

Bivša žena ga je pozvala poslije mesec dana, čisto da vidi kako je.

Ispričao joj o svom problemu sa prodajom kuće, ne ulazeći naročito u detalje. Ona mu je rekla da joj nedostaje ta kuća, i voljela bi da je otkupi. Muškarac se brže bolje složio sa cijenom, koja je bila najminimalnija moguća.

Sedam dana kasnije, zadovoljan, stajao je i smješkao se, posmatrajući kako radnici tovare njegove stvari, da ih presele u novu kuću… Sve, uključujući i garnišne za zavjese…

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.