Život i zdravlje

Žene otkrile ključni razlog raskida veze

06/02/2018

Jedno nedavno istraživanje sprovedeno među pripadnicama ljepšeg spola pokazalo je da je jedna stvar ključni razlog raskida veze s njihove strane.

Iako to nije bio jedini odgovor na pitanje kada i zašto su odlučile da je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj, većina je navela upravo taj razlog.

Radi se o tome da su shvatile da im više nije nimalo zabavno da provode vrijeme s partnerom, dok su prije jedva čekale takve trenutke.

Dakle, ako se u posljednje vrijeme često nalazite u situaciji u kojoj smišljate izgovore da se ne vidite sa svojim partnerom, to je prvi znak da se vašoj vezi bliži kraj.

Djevojke koje je obuhvatilo istraživanje taj su znak nazvale “prvim alarmom” na koji biste definitivno trebale da obratite pažnju i nipošto ga ne biste smjele zanemarivati.

Neke od njih su vrlo brzo nakon toga prekinule svoju vezu, dok su druge priznale kako su produživale agoniju čekajući da im u život uđe neko nov i zbog straha od samoće. Dio njih je priznalo i kako su se ponašale užasno u nadi da će ih partner ostaviti prvi.

Iako ćete raditi po svom, sjetite se kako biste sigurno voljele da partner razgovara s vama o svojim osjećanjima, kakva god ona bila, jer to je najkorektnije što može učiniti u takvoj situaciji. Upravo tako biste trebale da uradite i vi same, ako želite da budete fer.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.