Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Upoznala ljubav svog života

Život joj je bio uništen nakon grupnog silovanja, a onda se “dogodilo čudo”

simone0-instagram

Ljubav mog života zaprosila me je na najljepšem mjestu na Zemlji – poručila je Simone

Tri godine nakon što je preživjela grupno silovanje, Simone Anderson (27) iz Aucklanda pronašla je sreću.

Godinu dana ranije djevojka je skinula 92 kilograma, zbog čega je bila veoma sretna i ponosna na sebe. Sve do kobne noći kad ju je dva sata silovalo pet muškaraca. Simone je nakon toga bila u teškom psihičkom stanju, a nije vjerovala da će ikada ponovno biti sretna niti da će se ikada zaljubiti.

Ipak, upoznala je tri godine starijeg Trenta Forsytha koji ju je nedavno zaprosio tako što je unajmio helikopter kojim su preletjeli iznad Queenstowna te sletjeli na vrh planine The Remarkables gdje su uživali u čaši šampanjca. Potom su otišli na imanje The Hillz i obližnje jezero, gdje ju je Trent zaprosio, dok su njihovi prijatelji sve snimili.

– Ljubav mog života zaprosila me je na najljepšem mjestu na Zemlji – poručila je Simone, dodavši da je znala da je znala da joj je on budući suprug još kad ga je upoznala prije tri godine.

– Hvala ti što si me učinio najsretnijom djevojkom na svijetu. Ne mogu vjerovati da te sada mogu zvati zaručnikom – poručila mu je.

Simone je na kraju srednje škole imala 169 kilograma, a u augustu 2014. otišla je na ugradnju želučane premosnice uz koju je izgubila 92 kilograma, piše Daily Mail.

Kako je ispričala, godinu dana kasnije s nekoliko prijatelja otišla je u bar.

– Oko tri ujutro osjećala sam se pripito i htjela sam ići kući, ali nisam znala gdje su mi prijatelji. Do mene je došla grupa mladića, koji su me odvezli kući i ušli sa mnom unutra. Shvatila sam što će se dogoditi. Njih petorica silovala su me dva sata. Napravila sam sve što sam mogla da ih zaustavim, ali nisam imala kontrolu – ispričala je.

Iako su je prijatelji nagovarali da ode na policiju nakon silovanja, ona to nije napravila jer se nije željela prisjećati detalja iz te noći.