Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Znakovi da je muškarac zaljubljen u drugu

muskarac-prevara

Uopće nije bitno jeste li ga tek upoznali ili se znate godinama. Ovi znakovi otkrit će vam da niste jedina koja mu je u mislima…

Kada je i više nego očito

Osim emocionalne, s njom dijeli i seksualnu privlačnost. Ako je hemija dovoljno jaka, ona se osjeća dovoljno jako da je mogu primijetiti svi u krugu od sto metara. Ako je zaljubljen, neće ni primijetiti ostale djevojke. Za njega je ona jedina u prostoriji.

Kada njegove oči odluče reći istinu

Kada je neko zaljubljen, on vas gleda na poseban način. Njegove se oči smiju i cakle. Pogled zaljubljenog muškarca drukčiji je onog trenutka kad predmet njegove žudnje uđe u prostoriju.

Kada njegovo tijelo vrišti sreću

Kad je pored osobe u koju je zaljubljen, ona zrači energijom koja ga tjera da se crveni i smije, a njegovo se tijelo nesvijesno okreće prema njoj. Za ovo ludo stanje euforije možete kriviti dopamin – neurotransmiter vrlo sličan adrenalinu koji se aktivira svaki put kad je pogleda.

Kada komunicirate sve manje

Neprestano izmišlja nove izgovore zbog kojih vam ne piše i zbog kojih se ne nalazite. Tu je i ona neizostavna poruka: „Oprosti, nemam vremena.“ Umjesto da se svakim danom zbližavate, čini se da je on iz minute u minutu sve dalje.

Kada napokon stvari nazove pravim imenom

Čak i najljepše riječi znaju boljeti kad ih čujete od pogrešne osobe. Sigurno ste se bar jednom našli u situaciji u kojoj vas je muškarac koji vam se sviđa nazvao „najboljom prijateljicom“ ili vam rekao: „Ti si mi poput mlađe sestre.“ Onda kad mu i priznate svoje osjećaje, reći će vam da ne bi volio uništiti tako prekrasno i čvrsto prijateljstvo. Poznato?